ADANA / KOZAN - İdem Şehit Abdullah Kocaer İlkokulu

.
İdemköy Mahallesi Merkez Sokak No116/A Kozan / Adana
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, Milli ve Manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, 21. yüzyıl bilgi toplumu için fikir ve proje üreten, Kamu Hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmayı vazife edinen, Akıl, bilim ve tarihin aydınlığında değişim ve gelişmelere açık bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Ulusunun ve insanlığın ihtiyaç duyduğu iyi insan, iyi vatandaş özelliklerine sahip; milli ve manevi değerlerini benimseyen; kendisine, ailesine, milletine yararlı, bilgili, becerikli, kendine güvenen, düşünen, üreten kişilerin yetişmesi için eğitim kurumları arasında koordinasyonu sağlamak; İyi bir gelecek için standartları yükselterek kaliteli bir eğitimin lokomotifi olmak; Öğretmenleri ve personeli motive ederek, onlara rehberlik yaparak, mutlu olmalarını ve nitelikli iş yapmalarını sağlamaktır. Kozan´a ve Türkiye´ye model oluşturacak projeler üreten kurum olmak.
08.00-14:20
KLİMA
Bireysel (Kendi araçları ile)
Yerleşim Yeri
Okulumuz zorunlu hizmet bölgesidir. İlçe merkezine çok yakın, küçük bir mahalle. Dolmuş ya da otobüs bulunmamakta, ulaşım kişinin kendi imkanları ile yapılmaktadır.
15km
Kontenjan Bilgileri
Ana sınıfı ve ilkokul sınıfları ile toplam 5 sınıf bulunmakta. Öğrenci sayıları 15-20 kişi arası.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Genellikle öğrenciler bir üst kademede, okulun ortaokul kademesinde devam ederler.